270 °Har En Stor Pude Nike Air Max 270 Evaluering

Posted by admin 19.02.2019 0 Comment(s)

270 °Har En Stor Pude Nike Air Max 270 Evaluering

 

Hvad er følelsen af ​​at gå i skyerne? Nike Air Max 270 vil helt sikkert give dig det svar du ønsker. AirMax 270 har den højeste Air Max luftpude i varemærkets historie, og 270 ° super-atmosfæren dækker den bageste hæl for en usædvanlig blød og behagelig oplevelse.

 

Nike Air Max 270 er den første Nike Air sko, der perfekt blander sport og fritid. Den halve palme "U" tykke luftpude er designet til at udføre højtydende præstationer og opfylder det daglige slid. efterspørgsel. Den 270 ° synlige luftpude med stor volumen rager udad, og ydersiden ser meget blød og behagelig ud. Den unikke form design er blevet et modeart for mange hipsters at gå ud på gaden, og taber heller ikke andre løbesko i præstation.

Nike Air Max 270 Mesh Shoes Sort

Forside:

 

Ydersålen er trykt med det formede brev "MAX". Ventilerne i forskellige størrelser på den øvre sikrer luftcirkulationen, og det forreste formede materiale beskytter tæerne. Uregelmæssigt endelt tunge design, det tredimensionale Nike logo på tungen og den formede "Air 270" ser meget sød ud.

 

Øvre side:

 

Designet af sålen er lav og høj, og formen er glat. Den hvide skums mellemsål er parret med en sort øvre, og det klassiske farveskema er meget lavt nøgletal. Et stort volumen luftpude udadtil 270 ° skaber en unik visuel oplevelse. Sko munden og tåen på det lille logo ekkede før og efter, og moren er fuld.

Nike Air Max Flair 270 KPU Hvid Sort

Øverste hæl:

 

Luftpuden optager næsten to tredjedele af hælen. Den sorte farve er stærk og den svarte tunge er let at tænde og slukke. Hælformet brev "AIR" er en god udsmykning.

 

Komfort:

 

Vægten er moderat og der er ingen tung følelse på den øverste fod. Overdelen er lavet af elastisk stof og kan bøjes frit for at sikre fuld fleksibilitet i alle slags bevægelser. Den sok-lined design gør det muligt for den øvre at passe godt på foden og pakkenes komfort er god. Gitterets åbninger med forskellige størrelser på den øvre holder luftcirkulationen indenfor og uden for skoen, hvilket giver god åndbarhed og sikrer tørhed. Forfodskum mellemsål, 270 ° luftpude tykkelse på rygpalmen er 3,2 cm, den forreste lav og høj højde design, det er som at blive skubbet fremad, når man går, og der er åbenlys blød elasticitet efter foden.

 

Pakke og support:

 

Det samme elastiske stof øvre som originalen, den soklinede design, kan give fødderne en tydelig wrap følelse efter foden, og den øvre kan passe foden godt godt under træning. Sammenlignet med andre sokker-fodede sko er der ingen meget tæt sammentrækning. Den sok-foret konstruktion tillader den øvre til at blive overholdt med bevægelse af fødderne. Den forreste ende af øvre bruger et andet materiale til at beskytte tæerne, samtidig med at skoens støtte forbedres. Den øvre har ikke en stor deformation, når den kører, og giver fremragende støtte til pludselig kraft eller skarp sving.

Nike Air Max Flair 270 KPU Hvid Blå Outlet

Hælen er lavet af et mere hårdt materiale, og luftpude gummimaterialet strækker sig op og vikler rundt om hælen for at give stærk støtte til ankelen. Når du pludselig ændrer retning, kan du se, at hælen næsten ikke har nogen deformation og stabiliserer helt ankelen. Når du bærer dine sko til venstre og højre, kan du også se, at dine fødder altid er i stabil tilstand.

 

Grip og slidstyrke:

 

Ydersålet er lavet af samme gummi materiale ydersål som den oprindelige, og er fordelt i udragende stilling på ydersiden af ​​kanten. Fordi Air Max 270 er hovedsagelig en afslappet livsstil, har ydersålen ikke for dybe linjer, men der er små bump på ydersiden, og grebet er ikke indlysende. Tykkelsen af ​​gummi ydersål er stadig betydelig, og det er acceptabelt med hensyn til slidstyrke. Hvis den bruges i lang tid på hårde veje, forventes skoens levetid ikke at være for lang.

 

dæmpning:

 

Ligesom med ægte produkter, er den udstyret med en 270 ° halv palme super-atmosfære pude. Xiaobian vejer 57 kg. Foden har ingen andre luftpude sko. Foden føles så hårdt. Tværtimod har den indlysende blødhed. Når man går, kan det tydeligvis se den åbenlyse deformation og rebound af luftpuden. Når du løber fra forfodens berøring til hælen, kan du mærke den oplagte energi tilbagemelding af forfodskummet og bagpalmspuden. Super-atmosfæren pad kan rumme mere luft og har fremragende dæmpning ydeevne. Den "U" formede luftpude kan trædes på uden behov for stor indsats. Efter afgang og landing kan du tydeligt mærke kompressionen og rebound af luftpuden, og landingen er meget stabil og frigiver det meste af trykket og beskytter foderets samlinger helt.

Nike Air Max Flair 270 KPU Orange Sort

Samlet set er Nike Air Max 270 fremragende i udseende og ydeevne, med et ensartet øvre materiale og original polstring for en perfekt oplevelse. Den elastiske øvre har forskellige størrelser af åndbar mesh i forskellige områder for at sikre forfriskende og åndbar. Udetemperaturen er 35 ° på testdagen, kun lidt sultrig. Den sok-lined design giver en fremragende wrap føler og en behagelig øvre fod.

 

Det bløde skum i forfoden giver stærk støtte. Den 270 ° synlige atmosfæriske pude giver en blød følelsesfølsom følelse, og den overdimensionerede luftpude giver en fremragende pudefaktor. Uanset om du går eller kører, giver luftpuden fremragende energi feedback. Luftkvalitets ydelse er uventet, følelserne af bløde kugler og polstring er meget indlysende, og følelsen af den øverste fod er meget komfortabel og understøtter dagligdags behov. Det unikke design er også velegnet til daglig brug.

Leave a Comment