Hvad Er De "Stærkeste Luftpude Sko" Nike Air Max 270

Posted by admin 10.08.2018 0 Comment(s)

Nike Air Max 270 parrene er designet specielt til livet. Ud over de rige farveskemaer er det største højdepunkt i alle sko den 3,2 cm bageste luftpude, som er det tykkeste par i Air Max-familien.

Clearance Nike Air Max 270 Mesh Sko Blå Hvid

Design inspirationen fra Nike Air Max 270 kommer fra forgængerne Nike Air Max 93 og Nike Air Max 180. Den viser et nyt udseende gennem luftpuden af ​​store sko rundt og hylder forgængernes lave profil.

 

I 1978 blev Nike ind i revolutionen "Air - Sole Air pude" en del af Nike skoene, og derefter lanceret i 1987, Nike Air Max 1, hælpude udsat for første gang, folk vil være Air elementet i fantasi, smart Unionens bevægelseselementer, åbner Air Max ud tilbagevejen, mere fremme luftpude teknologiudviklingen, selv i dag er Air også Nike den oprindelige ånd i forfølgelsen af ​​innovation.

 

Faktisk, før NBA-krigsstjernen Star Kevin Durant spillede mod sin tidligere ejer, Oklahoma City Thunder, havde han den største Air Max 270, som udløste en opvarmet diskussion blandt skoens fans og førte mig til detaljerne i Air Max 270.

 

Starter fra Air Safari, fortsætter Nike med at frigive afslappet stil Air shoes. I 2018 er 270 det første par luftsko fuldt designet til "afslappet liv". Dengang var "270" et forsigtigt kaldenavn for Nike's Nike Air Max 93, på grund af brugen af ​​en eksponeret luftpude på 270 grader.

Nike Air Max 270 Mesh Sko Sort Grå

Air Max 270 er den tykkeste svævehæleskoen til dato med en hæl så tyk som 3,2 cm, hvilket gør det til et perfekt valg for stigende højde og forlængelse. Samtidig giver Air Max 270 voluminøse Air pude fremragende chok og komfort. Det er meget velegnet til folk at bære ud på gaden. & Nbsp;

 

Det siges, at Max Air 270 i 2018 vil blive præsenteret mere i luftpuden og farve matching. Denne gang er den hvide og røde luftpude en gennemsigtig version, der har en god tekstur i sollysoverførslen.

 

Vamp er stofferne med større fleksibilitet, lommebeklædning kan være effektiv tæt på sålen, kan også bevæge sig med fodforlængelsen, fast sko er ikke alle hvide, være lidt tæt på "ris er hvid" i stedet på samme tid vamp BRUGER forskellige størrelseslufthuller, opretholder luft i fodfladestrøm.

Nike Air Max 270 Mesh Shoes Sort

De øvre lufthuller er tættere, og det rene farvemetalområde giver strukturfunktionen og luftgennemtrængelighed på plads. Front-end øvre BRUGER forskellige materialer for at øge tåbeskyttelse. Navnet "Air 270" er skrevet på tungen af ​​en sko model med et lille Nike Logo over navnet og et sødt look med asymmetriske LACES. Forsiden af ​​gummi ydersålen siger "MAX". Den strikkede vamp og sømløse film design er forskellig fra almindelige løbesko og multi-funktionelle sneakers.

 

Air Max 270 har et stort volumen luftpude, som er visuelt fremspringende, så det skal være meget behageligt bare at se på udseendet. Der er engelsknavnet Air Max 270 på hælløftringen, som kan gøre det lettere at bære og rive. Når man ser på Air Max 270 fra en afstand, er det ikke svært at opdage, at denne sko har en høj hæl. Forfoden er en skumsømmen med dobbelt densitet, som skal være i god tid med den bageste fod omringende luftpude.

 

Fra sålen kan man konstatere, at Air Max 270 hæl luftpude er indstillet som U. På toppen af ​​det er det måske en sko, der udelukkende er til fritid, så det har ikke et dybt mønster.

Nike Air Max 270 Mesh Sko Hvid Jade Sort

Denne Air Max 270 klassificerer stilen af ​​casual sko som "høj ryg, lav front", når den først bæres. Mens Air Max 270 er en sokesko, føler vampen sig ikke for stramt i forhold til andre almindelige versioner. Faktisk er skumtomsolen med dobbelt densitet også betragtes som blød Q, fodbøjlen i skoene er ikke for høj, så venner med flade fødder bør lide Air Max 270 følelsen af ​​at bære fødder, selv om de står i lang tid ikke skade dine fødder.

 

Nike Air Max 270 er inspireret af to store luftsko: Air Max 180 og Air Max 93, som har den tykkeste luftpude i historien. Selvom de ikke er udstyret med professionelle sportspræstationer, er det første par af casual Nike Air Max sko populære på grund af deres rige farveskema og lette Q bounce. For at være retfærdig, er Nike Air Max 270 et par fashionable sko, der føles godt, som ekstrem elastisk vamp, tykk luftpude sål og andre elementer, der får folk til at bære det.

Leave a Comment