Trends I Casual Sko : Nike Dunk SB

Posted by admin 28.01.2019 0 Comment(s)

Nike SB er en professionel Skate Boarding sko serie af Nike. SB's fulde navn er Skate Boarding, som er Skate Boarding.

 

Nike SB's frontlinje er primært koncentreret i Nike Dunk SB og Nike TENNIS SB. Dunk SB, som navnet antyder, har den klassiske Dunk-blodlinje, men når Nike omdannede den til SB, tilføjede den en køligere teknik, hovedsagelig for at tykke tungen og tilføje Zoom luftpude. Fordi Skate Boarding er den øvelse, der bruger fodoverfladen hidtil. Derfor er den fortykkede tunge foruden let at sætte på og tage af, beskyttelse. Tilføjelse af zoom luft luftpude er primært at overveje virkningen af ​​X bevægelse på landing, for at give alle Nike SB bedre beskyttelse.

Herre Nike Sb Dunk Lav Canada Maple Leave

Med hensyn til udseende og ydeevne anvendes Dunk-serien som et eksempel.

 

For det første syges "Nike SB" -logoet på SB skoens tunge, mens det almindelige Dunk-logo på tungen er "Nike". Desuden er logoet for "air FORCE I" "Nike air".

 

For det andet er det også tungen. Tykkelsen af ​​tungen i SB-serien Dunk er normalt flere gange end den almindelige Dunk. Dette er at beskytte Skaterens ankel design. I Guangzhou ligger den tykke tunge fast udenfor bukserne, men er blevet udviklingen. Slidstil:

Herre Nike Dunk High Prm Brown Ale

Med hensyn til snørebånd bruger almindeligt Dunk brede tekstil snørebånd. SB bruger tykke snørebånd.

 

Tredje, se inde i indersålen. Den almindelige Dunk indersål er trykt med "Nike" og dens swoosh logo. Dunk indersålen er trykt med "LE" logoet på indersålen. Forskellige fra de to første. Alle SB sko. Indersålen er trykt med et imiteret fodspor. "Nike SB" er trykt på slidearmens hæl. Derudover er der to vedhæftede Zoom airs under SB skoens indersål. Dette er naturligvis også behageligt. Køn og sikkerhed overvejelser

 

For det fjerde er der mere end ti riller ved ydersiden af ​​SB sko. Faktisk har andre Skate Boarding sko som DC og Timberland også sådanne riller. Dette design er primært til at hoppe, når du hopper og bruger sålen til at løfte skateboardet. Hovedets handling. Dunk af den første års version har generelt ikke sådan en rille.

Herre Nike Sb Dunk Høj Grå Sort Til Salg

Endelig vil den udvendige side af Dunk SB's hæl generelt have et strikket logo, der relaterer til skoens identitet. Dette indebærer et dybere problem. Det vil sige, at hvert gadekort samarbejder med Nike om at starte SB-systemet.

 

Det nye design omklassificerede Dunk, med en lav casual version af Dunk LOW og et high-barreled originalt design af Dunk HI. Der er en mere detaljeret klassificering med hensyn til funktionalitet. Som det nederste originale design er Dunk placeret som en generel uformel sko. Dens udførelse er det mest almindelige materiale. Herefter bruges den almindelige Dunk-modificeret version af Dunk pro som erstatning for den originale Dunk. Der er ingen ændring i teknologien. Det er bare, at smagen har ændret tungens design og tilføjet et par sko for at tilføje en stor kamp. (BTW: Vi siger generelt, at Dunk pro B er faktisk Dunk pro) er Dunk pro SB, der lokaliserer low-end Skate Boarding industrien og high-end fritid. Han tilføjer ekstra tykt tun til den almindelige prototype Dunk, og tilføjer skoene selv. Skateboard-følelsen og komforten, som Dunk Pro, har en ekstra sko. Det vigtigste er at ændre indersålen i en Zoom Air indersål med et betydeligt teknisk indhold. Stødabsorberende effekt er absolut første klasse. Dette efterfølges af en forbedret version af Dunk pro premium i den almindelige version af Dunk pro. Fra navnet kan det ses, at det er et avanceret produkt. Premium er placeret som et high-end fritidsmarked. Den oprindelige hensigt var, at premium-serien alle anvendte det højeste brune oliehuddesign, men definitionen af ​​premium-serien blev gradvist ændret, men den var altid repræsenteret. Den bedste manuelle og bedste materialer i Dunk-serien er super begrænsede udgaver.

Herre Nike Sb Dunk Lav Pro Qs Ishod Wair

Leave a Comment